Totunik

Vopsea

Distributie si aplicare vopsele JOTUN

Totunik SRL este cel mai mare distribuitor de vopsele Jotun din România. Din 2009, vindem vopsele decorative, industriale si marine pentru persoane fizice si proiecte private. Putem ajunge si sustine întreaga tara cu echipa noastra de vânzari de 4 persoane.

Prin vizite periodice la partenerii nostri de afaceri, învatam detaliile si cerintele proiectelor lor. De aceea recomandam produsele Jotun cele mai potrivite, care le vor economisi timp si costuri.

Produsele Jotun va protejeaza de asemenea proiectele de factorii de mediu (abraziune, praf, incendiu etc.). Din acest motiv, nu numai ca vindem vopsele partenerilor nostri de afaceri, dar oferim si un produs care va proteja proiectele lor de multi ani.

Totunik SRL este, de asemenea, una dintre companiile certificate pentru a aplica vopsele Jotun la facilitatile dumneavoastra pentru protectia împotriva incendiilor pe termen lung.

Puteti ajunge la echipa noastra de vânzari la urmatoarele adrese de e-mail pentru proprietatea personala, proiectele industriale pe care le desfasurati în companiile dvs. si toate lucrarile care necesita vopsea si protectie.

Galerie foto